Nepravilna uporaba zaščitnih premazov

Improper use of protective coatings

Ekipo Hiše novih tehnologij so povabili na ogled za sanacijo notranjosti lesene hiše, katera še ni vseljiva in  to zaradi nepravilne uporabe zaščitnega premaza za lesene površine.

Vsa leta učimo uporabnike, obrtnike in kupce kateri premazi so primerni za zaščito notranjih površin in katero za zunanje površine. Prav tako jih naučimo pravilno uporabiti premaze. V kolikor teh informacij ne delimo z uporabniki pride do takih neljubih situacij.

Zato apeliramo na uporabnike; ” NE kupujte premazov na pamet posvetujte se z strokovnjaki in vaš trud bo poplačan “. Povem primer nekega obrtnika, ki mi je dejal: kaj boš govoril to in tako počnem že 20 let. In takega obrtnika se je treba bati. Se pravi, da že 20 let  ne  hodi v korak z novimi tehnologijami in novimi materiali.

V Železnini Mister in trgovinah DOMTRADE boste dobili prave materiale in navodila, kajti ni nam vseeno za naše uporabnike. Želimo imeti zadovoljne uporabnike, kateri se bodo z veseljem vračali v naše trgovine saj se zavedajo, da pri nas  dobijo poleg pravega premaza tudi ustrezna navodila kako in kje ga uporabiti.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.