Trgovina

SIBIRSKI MACESEN SKOBLANE DESKE 24 × 145 MM BC KVALITETA

25.20 z DDV

Šifra: 20361 Kategorij: , ,
Opis

Skoblane deske s posnetimi robovi so primerne za izdelavo fasadnih oblog, balkonskih in vrtnih ograj, teras, pomolov…

Sibirski macesen ima zaradi težkih pogojev izjemno gosto rast, je odporen na vremenske razmere, dobro prenaša vlago in je cenovno ugoden nadomestek eksotičnim vrstam lesa. Pred montažo je dobro če deske najprej zaščitimo s premazom SEASONITE. Premaz les zapre, prepreči hitro izsuševanje in posledično pokanje lesa. Po cca 3-6 mesecih se na lesu pojavijo mikro razpoke in takrat je les dovzeten za zaščito s TEXTROL oljem.

Deske lahko pritrdite z vidnim sistemom vijačenja z  RF vijaki L-Gofix MS.

Pri vijačenju z vidnimi vijaki priporočamo uporabo KompeFix II KF traku, s katerim preprečimo tesni stik deske z pod konstrukcijo. S tem trakom omogočimo, da se les na stiku hitreje posuši in posledično podaljšamo obstojnost lesa.

Cena velja za kos.

Cena kvadratnega metra znaša 30,80 €.

Dimenzija: 24 x 145 x 4000 mm
—————————————————————————————————————–
Število desk v vezu: 5 kos
—————————————————————————————————————–
Vlaga:  16%+-2 %
—————————————————————————————————————–
Prevzem v skladišču: vsak petek ali po dogovoru
————————————————————————————–

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.