Trgovina

Naravni Dišav´c za avtomobil

4.50 z DDV

Šifra: 455 Kategoriji: ,
Opis

Dišavci narejeni iz lipovega lesa, prepojeni z sedmimi naravnimi eteričnimi olji so z ljubeznijo narejeni v Sloveniji, plod ročnega dela , izražajo mehkobo srca, ljubezen do bližnjega in domovine – z mehkim lesom ( mehko srce ) in srčkasto oblikovanimi listi ( simbol ljubezni ). Lipa ima za slovenski narod zgodovinski pomen… večkrat opevana v slovenskih ljudskih pesmih  in  velja za središče družabnega življenja …

Ker so izdelani iz lesa, polnjeni z naravnimi eteričnimi olji, delujejo na nas pomirjajoče, prijetno dišijo in po njih ne boli glava.

Z laserjem na ploščico vgraviramo logo po vaši želji, zato so uporabni  kot poslovno darilo ob raznih srečanjih, sestankih ali kot mala pozornost ob zaključku leta.

Ob naročilu 50 kos vam logo izdelamo brezplačno.

Cena velja za 1 kos.

Pakirano : 1 kos
—————————————————————————————————————–
Rok za dobavo: 14 delovnih dni od dneva plačila
—————————————————————————————————————–

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.