Trgovina

LETVE SMREKA 20 × 45 MM AB KVALITETA

5.01 z DDV

Šifra: 19000 Kategorij: , ,
Opis

Konstrukcijski les, skoblane smrekove letve različnih dimenzij v različnih kvalitetah, z mikro posnetimi robovi. Uporabno za nadstreške, balkone, ograje, pod konstrukcije…

Smrekov les najprej zaščitimo s premazom SEASONITE . Premaz les zapre, prepreči hitro izsuševanje in posledično pokanje lesa. Po cca 6 mesecih se na lesu pojavijo mikro razpoke in takrat je les dovzeten za zaščito s TEXTROL oljem z dodatkom proti plesni VC 175.

Za vijačenje letev uporabljamo na nevidnih notranjih prostorih mestih cinkan vijak GoFix MS II, za zunanjo uporabo pa L-GoFix MS RF nerjaveči vijak. Za ograje in fasade pa uporabimo FassadenClip FCS sistem, kjer se pritrdila in vijaki ne vidijo.

Pri vijačenju z vidnimi RF vijaki priporočamo uporabo KompeFix II KF traku, s katerim preprečimo tesni stik letve na letev. S tem trakom omogočimo, da se les na stiku hitreje posuši in posledično podaljšamo obstojnost lesa.

Cena velja za kos.

Dimenzija: 20 x 45 x 4000 mm
—————————————————————————————————————–
Število letev v vezu: 10 kos
—————————————————————————————————————–
Vlaga: 16%+-2 %
—————————————————————————————————————–
Prevzem v skladišču: vsak petek ali po dogovoru
————————————————————————————–

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.