Orodje Hoby

orodje hoby

Za domačo uporabo in ustvarjanje za vse male in tudi velike mojstre je potrebno kvalitetno orodje, saj brez njega zagotovo ni možno narediti oziroma popraviti izdelka kakovostno in hitro, zato je orodje hoby primerno za vsakega uporabnika. Nanj prisegajo strokovnjaki oziroma tisti posamezniki, ki so že preizkusili različna ročna orodja in tudi takšni, ki se izdelave in popravil lotevajo prvič. Zagotovo se vsakdo znajde v situaciji, ko pomisli na to, da bi sam ustvaril nek izdelek ali popravil oziroma izboljšal uporabo starega in takrat je prva stvar na katero je potrebno biti pozoren izbira orodja. S kvalitetnim orodjem lahko prihranite na času, samo delo pa vam bo v veselje in tudi končni rezultat bo uspešen, če boste uporabili orodje hoby.

Izdelek, ki vam bo zagotovo večkrat prišel prav je vrtalno kladivo Matrix, saj ima pnevmatski  mehanizem s katerim je vrtanje v tršo podlago, kot je na primer beton in kamen zelo enostavno. Primeren je tudi za lesene površine in celo tiste iz jekla, pri prenovi stanovanja , celo pri rušenju manjših sten vam bo zagotovo prišel zelo prav. Seveda pa je uporaben tudi, če želite samo obesiti sliko na steno. Opremljen je z dodatnim ročajem in merilnikom globine ter shranjen v priročnem plastičnem kovčku in po uporabi ga boste zlahka pospravili do naslednje uporabe, saj je orodje hoby praktično in enostavno za uporabo. S kotnim brusilnikom Matrix boste lahko obdelovali kamnite, kovinske in betonske polizdelke, z dodatnim ročajem pa ga lahko nastavite v dve poziciji. Kupite ga lahko v kompletu s ključem, s katerim lahko menjate brusilne plošče in s ščitnikom.

Med najbolj iskane izdelke pa zagotovo sodi Akumulatorski vrtalnik Matrix, ki vsebuje dve bateriji, ima možnost levega in desnega vrtenja, led delovno luč, ima sistem hitrega ustavljanja in elektronsko regulacijo hitrosti. Pri uporabi nizke stopnje hitrosti je primeren za vse vrste vijačenja, pri visoki hitrosti pa za vrtanje izvrtin za namestitev vijakov. Orodje hoby je primerno tudi za delo v bolj zahtevnih delovnih pogojih, pri akumulatorskem vrtalniku lahko tudi nastavite zatezni moment , kar omogoči, da so vsi vijaki nameščeni s popolnoma enakim momentom, z vpenjalno glavo pa lahko hitro menjate vijačne nastavke in svedre in za to ne potrebujete menjalnega ključa.

tračni brusilnik

Za težje dostopne predele je primeren mini tračni brusilnik, ki ima nastavljiv kot brusnega traku, hitrost traku pa lahko poljubno nastavite. Lahko pa se odločite tudi za eco različico, za močan brusilnik, ki ima pravokotno ploščo za brušenje, ki je zlasti uporaben, če se odločite za prenovo pohištva, oken, vrat ali balkonskih ograj, primeren je za vse vrste materialov, orodje hoby je praktično in s svojo uporabnostjo res navdušuje svoje uporabnike. Z eco brusilnikom lahko očistite tudi alge iz svojega čolna na morju, z njim lahko dosežete tudi težje dostopne površine, skratka, ko ga boste enkrat preizkusili, ga boste vzeli celo na dopust s seboj.

Tudi če se odločite za prenovo doma ali vikenda boste med orodjem Matrix našli odlično rušilno kladivo, ki je primerno za srednje močne rušilne akcije, moč udarca je 27 J. Kladivo je namenjeno le za rušilne namene in je primerno tudi za ljudi, ki se profesionalno ukvarjajo z gradnjo oziroma prenovo, orodje hoby ima tako širok izbor, predvsem pa kvaliteto in odlično razmerje med ceno in kvaliteto in je primerno tako za domačo, kot tudi za profesionalno uporabo. Za manjša rušilna dela doma ali za urejanje okolice doma je odlično Rušilno kladivo Matrix, model EDH-1050 SDS MAX, ki ima moč rušenja 25 J. Opremljen je tudi z dodatnim ročajem in proti vibracijskem mehanizmom, kar omogoča veliko lažje delo ob  dolgotrajni uporabi, še posebno, če so zahtevni delovni pogoji. Kot vso ostalo orodje hoby lahko tudi rušilnik pospravite v priročen plastičen kovček, kar je enostavno tudi za tiste, ki se profesionalno ukvarjajo z gradbenimi deli in selijo orodje po različnih lokacijah.

Odvisno od tega, koliko uporabljate različno orodje, s čim se ukvarjate, koliko morate postoriti doma in v okolici hiše, za vsakogar se bo našlo primerno orodje. S strokovnjakom se lahko vedno posvetujete o zahtevnosti in uporabnosti različnih izdelkov, saj je spekter resnično širok. Nekateri izdelki so primerni za domačo in profesionalno uporabo, spet drugi, manjši pa lahko popolnoma zadostujejo, če niste ravno strokovnjak za prenove in morda ni potrebe, da kupujete dražje in zmogljivejše izdelke. Nasvet strokovnjaka za orodje hoby je zato dobrodošla informacija, ki jo je vsekakor vredno upoštevati pri samem nakupu. Za uporabo je enostavno, ima velike zmogljivosti in kvalitetno opravi delo, zato kakšnih negativnih referenc nima. Prednost je tudi hitra uporaba po nakupu, saj nima zahtevnih postopkov sestavljanja in vsebuje zelo enostavna navodila za uporabo, za hitro shranjevanje pa je vsak izdelek v plastičnem kovčku, ki je tudi uporaben za prenašanje. Vsakdo, ki se odloči za nakup in uporabo hoby orodja je zagotovo navdušen in počasi dopolnjuje zbirko, morda celo od navdušenja postane profesionalec na področju prenove in gradnje. Najboljše rešitve tudi za najzahtevnejša dela !