Lesena fasada – termo jesen

Ekipa Hiše novih tehnologij se trenutno nahaja v Ljubljani pod Rožnikom, kjer montira leseno fasado na vili imenovani MPS9. Fasada je izdelana iz termično obdelanega jesena pritrjena na pod konstrukcijo z Bezifix –Therm BT sistemom montaže brez toplotnih mostov:  https://zeleznina.mister.si/trgovina/pritrdilna-tehnika/pritrdilo-bezifix-therm-bt-72-x-220-mm-sihga/.

Zaključni sloj fasade je termo jesen dim: 26 x 45 mm in je pritrjen z FassadenClip FCS sistemom za nevidno montažo fasade:  https://zeleznina.mister.si/trgovina/pritrdilna-tehnika/pritrdilo-fassadenclip-f115-x-22-mm-alu-cink-sihga/.

Fasado smo zaščitili z Textrol oljem katerega dobavljamo iz podjetja Owatrol iz Francije. Olje odlikuje izdelava iz naravnih materialov z UV filtrom:  https://zeleznina.mister.si/trgovina/cistila-in-zascita/textrol-olje-prosojno-1l/.

 

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.