Dostava

Dobavni rok

Podjetje bo vsa naročila sprejeta do 13h, odpremilo s pogodbenim partnerjem (dostavna služba) še isti dan v kolikor je le-to mogoče. Pošiljka bo dostavljena do vas v 1-2 delovnih dneh v kolikor je bila poslana iz zaloge. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, Vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave obvestili po elektronski pošti. Za les veljajo dobavni roki napisani na ponudbi, katero prejmete po naročilu blaga.

Dostava

CENA DOSTAVE PO SLOVENIJI Z DOSTAVNO SLUŽBO JE DOLOČENA V RUBRIKI POŠTNINA: >strong> €. CENA DOSTAVE IZ CENTRALNEGA SKLADIŠČA V AVSTRIJI JE 15,00 € ZA PAKET. PRI NAKUPU NAD 100  PA JE DOSTAVA BREZPLAČNA V KOLIKOR PAKET NI TEŽJI OD 10 KG!

Vse naročene izdelke vam bomo poslali po pošti ali distribucijski službi. Stroški dostave se zaračunavajo po veljavnem ceniku distribucijskih služb.
Vse naročene izdelke iz programa SIHGA se dostavljajo direktno iz skladišča v Avstriji. Poštnina za paket v vrednosti do 100 € znaša 15,00 z DDV-jem za paket.

Pošiljke iz tujine ni možno prevzemati po povzetju prav tako ni možna menjava in vračanje blaga dobavljenega iz centralnega skladišča v Avstriji.

SERVIS MR,D.O.O.
ŽIROVNICA 2A
4274 ŽIROVNICA

Politika vračanja blaga in kupnine

V primeru, da z naročenimi artikli niste zadovoljni, imate na voljo 15 dni časa, da odstopite od pogodbe. Rok začne teči po prevzemu blaga. Izdelki morajo biti nato vrnjeni v roku 15 dni z obvestilom (razlogom) o odstopu od pogodbe. Izdelki naj bodo nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, s poštno nakaznico ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vam vrnemo takoj.

Politika vračanja blaga in kupnine ne velja za blago dobavljeno direktno iz tujine.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.